• telefon fix +86 13798933161
Qinsheng Precision Machinery Factory

Despre noi

Fabrica de utilaje de precizie Qinsheng a fost înființată în 2010, situată în districtul Wanjiang, orașul Dongguan, provincia Guangdong. Ne concentrăm pe proiectarea și fabricarea automată a pieselor, prelucrarea pieselor de înaltă precizie, prelucrarea jigurilor și a corpurilor de fixare.

Deservim in masini si electronice, medicale, automatizari câmp de echipamente, avem numeroase mașini de frezat CNC cu 3 și 4 axe, strung CNC, tăiere cu sârmă, freză manuală, mașină de strunjire manuală, mașină de rectificat etc, de asemenea, includ mașină de sablare, curățare cu ultrasunete. În ceea ce privește echipamentele de inspecție, avem calibru înalt, proiector, tester de duritate, micrometru, gabarit filet, gabarit etc., toleranța strânsă pe care o putem procesa este de 0,005mm.

Avem ingineri tehnici profesioniști și o echipă de management pentru a sprijini o asigurare fiabilă a calității și un serviciu de răspuns rapid, asigurați-vă că piesele pe care le-am făcut sunt de bună calitate și într-un timp cât mai scurt.

Așteptăm cu nerăbdare să fie un parteneriat de echipă lung cu tine.


Anchetă

Anchetă